Πρόγραμμα ενίσχυσης εξωστρέφειας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης «Thriving Global»

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο των δράσεών της που στοχεύουν στην υποστήριξη της διεθνοποίησης και στην προβολή του κλάδου καινοτομίας - τεχνολογίας, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό USMAC (US Market Access Centre) και με υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες από τη Silicon Valley, το επιτυχημένο Πρόγραμμα ενίσχυσης εξωστρέφειας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης: «Thriving Global».

Περιγραφή

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε τεχνολογικές επιχειρήσεις και startups που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους σε διεθνείς αγορές.

Στην πρώτη φάση του Προγράμματος, θα επιλεγούν 16 ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν ταχύρρυθμη εξειδικευμένη καθοδήγηση εξαγωγικής ενδυνάμωσης. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 1ης φάσης, οι 6 επιχειρήσεις με την υψηλότερη βαθμολογία θα συνεχίσουν στην 2η φάση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής επιτάχυνσης με εξατομικευμένη συμβουλευτική, δικτύωση και Pitch Event σε δυνητικούς επενδυτές. Οι τελευταίες 2 εβδομάδες πραγματοποιούνται στη Silicon Valley.

Η Ευκαιρία

  • Πληροφόρηση, εκπαίδευση, καθοδήγηση, συμβουλευτική, σε τάσεις, πρακτικές, ιδιαιτερότητες, προσαρμογές, εξαγωγική ετοιμότητα για διείσδυση και επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην παγκόσμια αγορά.

  • Υψηλής εμβέλειας networking με υποψήφιους πελάτες, στρατηγικούς εταίρους και επενδυτές από την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

  • Στήριξη συμμετοχής από την Enterprise Greece.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΡΑ!

Έως τις 4 Μαϊου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα «Thriving Global 2023»

Previous
Previous

Δράση «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Next
Next

Πράσινος Μετασχηματισμός & Παραγωγική Επένδυση: Υποβληθείσες αιτήσεις